Medieträning, medierådgivning och krishantering

Samarbetspartners

Angselius Rönn

Jag sitter med Angselius Rönn i deras lokaler och känner att vi kompletterar varann perfekt. Deras inriktning på tillväxtföretag och att skapa förtjänad uppmärksamhet till sina kunder går hand i hand med min medierådgivning och krishantering.

Så här skriver Angselius Rönn om sig själva och vårt samarbete:

”Vi skapar nästa generations svenska hjältar, Thought Leaders. Ett Thought Leadership stimulerar tillväxt och alla lyssnar till dig. Tillsammans gör vi och Paul Ronge riskbedömningar för att du inte ska hamna i kriser. Och om du gör det så hjälper vi dig igenom dem. Välkomna upp till oss på Sveavägen 98, 1 tr/ co IK. www.angseliusronn.se featuring Paul Ronge”

Vill du tag på Angselius Rönn kontakta dem direkt på www.angseliusronn.se

Deportivo

En byrå som utvecklats från mitt gamla Ronge Kommunikation som beskriver sig själv så här:

”Deportivo är en PR-byrå som arbetar med strategier och aktiviteter inom PR och webb. Vi är små men arbetar för stora och namnkunniga företag. Vår filosofi är enkel. Vi hjälper våra kunder att förtjäna uppmärksamhet i det brus som blivit allas vår vardag – och detta inom de lösa grupperingar som blivit allas vår publik.
I sporttermer bygger vi klubbkänsla och skapar fans. Det är Deportivo.”

Vill du kontakta Deportivo direkt så sker det på www.deportivo.se

Kontaktperson: Stefan Ronge +46 703464246, stefan@deportivo.se

Snacka Snyggt AB

Elaine Berqqvist och jag träffades i samband med att hon gav ut sin succébok ”Härskarteknik – den fula vägen till makt”. En tid var hon anställd på Ronge Kommunikation.

Jag betraktar henne som en av de skickligaste retorikkonsulterna i Sverige och har sett henne göra underverk vid exempelvis personlig coaching inför medieframträdanden. Hon är också en lysande föreläsare.

Elaine och jag samarbetar ofta och gärna. Vill du kontakta henne direkt så sker det på http://snackasnyggt.se

Kontaktperson: Elaine Bergqvist +46762162300, elaine@snackasnyggt.se

Vero

Vero är en av Sveriges skickligaste byråer inom Investor Relations. Vi har ett fruktbart och framgångsrikt samarbete, inte minst när företags goda varumärke och affärsverksamhet måste värnas genom en aktiv krishantering.

Vill du kontakta Vero direkt så sker det på www.vero.se

Kontaktperson: Johan Tamsen, +46733254010, johan@tamsen.se

Galveston

Johan Jonsson är en grafisk designer med en stark plattform inom Sociala Media. Han bygger digitala plattformar så att de ger maximal kommunikativ effekt. Om du gillar denna hemsida så är Johan Jonssons Galveston kanske rätt samarbetspartner för dig.

Vill du kontakta Galveston direkt så sker det här, www.galveston.se

Kontaktperson: Johan Jonsson, +4673-243 97 20, johan@galveston.se